گزیده ای از بیانات امام خامنه ای (س) در دیدار اعضاى مجلس خبرگان رهبرى
21 اسفند 1394
درامام خامنه ای (س)
نظر بدهید

توجّه بشود در ایّام فاطمیّه، بهمناسبت ذکر مناقب آن بزرگوار، ذکر شهادت آن بزرگوار، مسائل اختلافافکن مطرح نشود.
ما امروز در کنار خود، از برادران اهل سنّت کسانی را داریم که با ما و همراه ما دارند در دفاع از حرم اهلبیت میجنگند و کشته میدهند، شهید میدهند. این را ما باید برنجانیم؟ این را ما باید کاری کنیم که از ما دور بشود؟
ایشان ]مرحوم آقای طبسی[ در حسّاسترین مواقع، جایگاه انقلابی خودش را بهطور واضحی ظاهر کرد. در فتنهی ۸۸ همهی ملاحظات را کنار گذاشت و آمد وسط میدان؛ رفاقتها و رودربایستیها و مانند اینها را کنار گذاشت. … او زندگی خودش را توسعه نداد، وضع اشرافی به خود نگرفت.
مرحوم آقای خزعلی امتحانی از بسیار دشوار دادند؛ پای انقلاب ایستادند. آنجاییکه بحث نزدیکان و منتسبان بود، با صراحت و شجاعت [ایستادند].
مردم حقیقتاً ]درانتخابات[ خوش درخشیدند. ۶۲ درصد، درصد بالایی است در آمریکا در این ده سال اخیر هیچوقت آمار شرکت مردم به چهل درصد نرسید. این حضور مردمی، خیلی معنادار است؛ مردم بهمعنای واقعی کلمه اعتماد خودشان را به نظام اسلامی نشان دادند.
بعضی از بزرگان ما هستند که اینها رأی آوردن و نیاوردنشان، هیچ مِساسی به شخصیّت اینها پیدا نمیکند. مجلس خبرگان از حضور آنها بهرهمند میشود، نه آنها از حضور در مجلس خبرگان. امثال جناب آقای یزدی یا جناب آقای مصباح، وقتی در مجلس خبرگان حضور داشته باشند، مجلس وزانت بیشتری پیدا میکند. نبودن اینها در مجلس خبرگان، به اینها هیچگونه ضرری نمیزند. بله، برای مجلس خبرگان نبودن اینها خسارت است.
این حضور مردم درست نقطهی مقابل آن چیزی است که دشمنان ما دارند دنبال میکنند؛ میخواهند یک دوقطبیای درست کنند بین حکومت و نظام از یک طرف و مردم از یک طرف؛ مردم آمدند در میدان نشان دادند که نخیر، اینجوری نیست.
بعضیها برخی از اشکالات را متوجّه میکنند به شورای نگهبان؛ بنده حقیقتاً گله دارم از اینگونه افراد … نباید تخریب بکنیم شورای نگهبان را؛ این مرکز اساسی قانونی را نبایستی تخریب بکنیم. لجنپراکنی کردن علیه شورای نگهبان حقیقتاً یک کار غیر اسلامی، غیر شرعی، غیر قانونی و غیر انقلابی است.
من اگر بخواهم در یک کلمه عرض بکنم، آن یک کلمه این خواهد بود که مجلس خبرگان باید انقلابی بماند؛ باید انقلابی فکر کند و انقلابی عمل بکند.
در انتخاب رهبر آینده، ملاحظهی خدا را بکنید. احتمال اینکه این دوره مبتلا بشود به این آزمایش، احتمال کمی نیست؛ آن وقتیکه بنا است رهبر انتخاب بشود، ملاحظات و رودربایستیها را کنار بگذارند؛ خدا را وظایف را و نیاز کشور را در نظر بگیرند؛ بر این اساس رهبر انتخاب بشود.
من همیشه در طول سالهای متمادی در مجالس مختلف و دولتهای مختلف، همیشه مجلس را به همراهی با دولت و کمک به دولت تشویق کردهام؛ الان هم عقیدهام این است که مجلس بایستی به دولت کمک کند و راه را هموار کند برای اجرا؛ چون اجرا کار سختی است.
منتها معنای این، آن نیست که مجلس از وظایف قانونی خودش اغماض کند؛ آن چیزهایی که در قانون وظیفهی مجلس است باید کاملاً رعایت کنند و اغماض از آنها نکنند منتها بنایشان بر کمک به دولت و همراهی و همکاری با دولت باشد؛ اینها با هم منافاتی ندارند.
دولت اولویّتهای کشور را در نظر بگیرد؛ ما اولویّتهایی داریم. اگرچنانچه کشور این سه اولویّت را مورد ملاحظه قرار داد، پیشرفت خواهد کرد. مراد ما از پیشرفت، پیشرفت صوری نیست، پیشرفت حقیقی است. پیشرفت صوری این است که یک رونق ظاهری به اقتصاد بدهیم، یک مقداری جنس وارد کنیم و زرقوبرقی بدهیم؛ ، این فایدهای ندارد، این ممکن است علیالعجاله مردم را یک مقداری خشنود کند امّا در نهایت به ضرر کشور تمام خواهد شد.
برنامهی نفوذ در کشور یک برنامهی جدّی استکبار و آمریکاییها است. اشتباه نشود! این نفوذ برای این نیست که از یک جایی کودتا بشود؛ نه، میدانند که در ایران کودتا معنی ندارد. این نفوذ برای دو منظور دیگر است. یکی از آماجهای این نفوذ مسئولانند؛ آماج دوّم مردمند.
مسئولان آماج این نفوذند؛ برای چه؟ هدف چیست؟ هدف این است که محاسبات مسئولان را تغییر بدهند؛ آنوقت، وقتی نتیجه این بشود که فکر مسئولین و ارادهی مسئولین در مشت دشمن قرار بگیرد، دیگر لازم نیست دشمن بیاید دخالت مستقیم بکند.
آماج دوّم مردمند. باورهای مردم باید عوض بشود؛ باور به اسلام، باور به انقلاب، باور به اسلام سیاسی، باور به اینکه اسلام غیر از کارهای شخصی وظایف عمومی هم دارد، حکومت و جامعهسازی و تمدّنسازی هم دارد؛ [میخواهند] باور به استقلال را عوض کنند.
یکی از چیزهایی که نفوذ در باورهای مردم هدف قرار میگیرد این است که خیانتهای غرب را فراموش کنند. آقایان! ما از غرب صدمه دیدهایم. در تبلیغات جهانی تکیه میکنند روی اینکه چرا در جمهوری اسلامی، بعضیها – گاهی هم اسم بنده را بالخصوص میآورند – با غرب مخالفند، چرا با آمریکا مخالفند. باید فراموش نکنیم که غرب با ما چه کرده. ما مخالف ارتباط با غرب نیستیم [امّا] مسئله این است که بدانیم با چه کسی داریم تعامل میکنیم.
دنیا به کشوری که غنی باشد و قوی باشد احترام میگذارد؛ مجبور است احترام بگذارد. اگر ایران اسلامی قوی و غنی باشد، همانها که امروز دارند شاخوشانه میکشند، همینها میآیند پشت دروازهی ما میایستند و منّتکشی میکنند.
این رفتوآمدهایی که الان هست، هیچ معنای مثبتی تاکنون برای ما نداشته؛ حالا در آینده ممکن است داشته باشد – نمیدانم – این را هم من باز به یکی از رؤسایی که آمده بودند – آقای دکتر روحانی هم حضور داشتند – گفتم که باید روی زمین معلوم باشد؛ روی کاغذ فایدهای ندارد که بنشینید تفاهم کنید سر یک چیزهایی که تحقّق پیدا نکند و مشروطش کنید به موافقت فلانجا، باید معلوم باشد که چه کاری دارد انجام میگیرد؛ این تا حالا نشده. البتّه امیدواریم انشاءالله با دنبالگیریای که آقایان دارند میکنند، این کار تحقّق پیدا کند.
امام خامنه اي امام خامنه ای امام خامنه ای (س) امام خامنه ای اعضاى مجلس خبرگان رهبرى امام خمینی امام خمینی (ره) امام و ولی امر مسلمین جهان امام و ولی امر مسلمین جهان امام خامنه ای بسیج سپاه کربلای مازندران پیشرفت صوری چیشرفت حقیقی جبل النور دولت اولویّتهای کشور رهبر انقلاب اسلامی سپاه کربلای استان مازندران عشق به سید علی فاتحان 25 مقام معظم رهبری وظیفهی مجلس خبرگان انقلابی ماندن، انقلابی فکر کردن ویژه 1394-12-21